Žuvis Meksikos virtuvėje daug rečiau sutinkama nei mėsa, tad jei norisi pasimėgauti kiek lengvesniu maistu, siūlau pasigaminti šių žuvies takų. Aš gaminau tuną, tačiau tiks ir menkė, ir kitokia žuvis, kokią turite
Improvizacija nuo Lietuvos iki Meksikos – bulvių ir cukinijų blynas su meksikietiškais priedais
Minkštutės cukinijų tortilijos – greitai paruošiamas paplotėlis, kurį patiekti galite su kuo įvairiausiais priedais
Aromatingas vieno puodo vištienos patiekalas su ryžiais, juodomis pupelėmis, paprikomis. Praturtintas Lotynų Amerikos virtuvėms būdingais prieskoniais. Labai svarbu, kad kepdami naudotumėte nurodyto dydžio indą!
Aromatingi meksikietiški ryžiai tiks kaip pagardas takoms, arba kaip atskiras patiekalas
Minkšta ir sultinga ėriena, lėtai troškinta kelias valandas, aromatingame padaže. Puikiai tiks takoms įdaryti
Paskrudintų daržovių salsa labai tiks meksikietiškoms takoms pagardinti. Šis padažas puikus ir kitiems patiekalams gaminti, gali būti naudojamas kaip bazė padažui