Vasariškai gaivus ir lengvas vegetariškas gratinas
Galette yra vienas paprasčiausių kepinių, kuriam nereikia net specialaus kepimo indo. Kuo ji kreivesnė, tuo gražiau ir natūraliau. Vaisius įdarui galite pasirinkti pagal sezoną arba tai, ką turite – pavasarį tiks rabarbarai, vasarą – abrikosai ar braškės, o rudenį – figos, obuoliai. Skaniausia patiekti su plakta grietinėle arba ledais
Drėgna, puri duona, kurios sudėtyje – kvietiniai ir ruginiai miltai bei penkių rūšių grūdai
Išraiškingo skonio saldžiarūgštis marmeladas, labai švelniai žnaibantis liežuvį. Nuostabus pagardas ir labai tinka dovanoti. Jei užderėjo daug rabarbarų, primygtinai rekomenduoju pasigaminti!
Skaisčiai žalia trinta sriuba su špinatais ir rukolom – greitas jaukus lengvas patiekalas
Nepamainomi, iš mados neišeinantys avižinių dribsnių sausainiai. Traškūs ir aromatingi.
Lašišos confit įdaras gali būti patiektas tiek ant juodos, tiek ant baltos duonos skrebučių
Kuo papuošti šventišką Kalėdų stalą? Ogi valgomais morengų vainikėliais!
Šventinis garnyras arba vegetariška greita vidurio savaitės vakarienė.
Tai tarsi mielinių bandelių vainikas, kur kiekviena bandelė slepia obuolio skiltelę, pagardintą cukrumi ir cinamonu.