Skaisčiai žalios spalvos lietiniai, kuriuos galima patiekti su ožkų sūriu ir cukinijų bei žirnelių salotomis
Šventiškai atrodantis, bet itin paprastai paruošiamas patiekalas: keptuvėje skrudintos menkių nugarėlės ir kreminis žirnelių garnyras
Šventiškos ir spalvingos salotos
Universalus garnyras ar lengvas užkandis… Puikiai subalansuoti skoniai, o pati gardžiausia – apskrudusių ryžių plutelė
Minkštos nesaldžios pusryčių (vaakrienės) bandelės
Sviestinės tešlos sluoksnių tortas, perteptas saikingai saldžiu kremu ir rūgščiu spanguolių pagardu. Kultinis šventiškas kepinys. Tortas gana didelis, standartiniam dydžiui pakaktų ⅔ kiekio produktų.
Kalėdų sezonui norisi šventiškų patiekalų, tačiau ir tokių, kuriuos ruošiant nereikia įdėti pernelyg daug pastangų geriausiam rezultatui pasiekti. Šis – būtent toks!