Saikingai egzotiškas patiekalas, kurį pasigaminsite per 20 minučių!
Tam, kad išgauti labai traškią kiaulienos šoninės odelę, prireiks papildomos paros mėsai džiovinti. Tačiau tikrai verta pasiterlioti (teliojimosi čia labai nedaug), nes rezultatas – pavojingai gardus 🙂 O jei liktų keli gabalėliai nesuvalgytos šoninės, supjaustykite ją mažais gabalėliais ir panaudokite stir-fry ryžiams su daržovėmis. Nepamirškite, kad šoninė yra gana riebi mėsa, todėl net toks nedidelis gabalėlis pamaitins didelę šeimą, ypač jei patieksite su ryžiais ir garuose virtomis daržovėmis
Greitai pagaminamas kiniškas patiekalas
tradicinės garuose virtos bandelės su įdaru, tinka kaip priedas prie kiniškų valgių, arba vienos pačios, kaip pikantiškas užkandis
Greitai pagaminamas švelnaus skonio ir šilkinės konsistencijos stir fry
Kaip ir daugelį Azijos virtuvės patiekalų – šį pasigaminsite per keletą minučių. Svarbiausia – itin plonai supjaustyta jautiena
Klasikinis kiniškas patiekalas su virta vištiena ir sultinyje virtais ryžiais. Patogus vienos keptuvės patiekalas visai šeimai.
Taip pagaminti garnyrą galima praktiškai iš bet kokių daržovių, geriausia, žinoma, lapinių: bok choy, kale ir net Pekino kopūstų. Taip pat jam tinka ir švieži šitake grybai
Tai kultinis greitai apkeptų (stir fry) kiniškų daržovių garnyras, tinkantis praktiškai su bet kokiu kinišku pagrindiniu patiekalu. Svarbiausia visus ingredientus turėti pasiruošus, susipjausčius, nes pats paruošimas užtruks vos 5 minutes, ir iškart galės keliaut ant stalo. Daržovės turi išlikti traškios ir nepakeitę spalvos
Saldžiame aromatingame lipniame padaže troškinta kiaulienos šoninė. Patiekite su garuose virtomis daržovėmis ir virtais ryžiais
- 1
- 2