Kepta kiaulienos šoninė su ypač traškia odele

kiaulienos šoninė kepta, su traškia odele

Tam, kad išgauti labai traškią kiaulienos šoninės odelę, prireiks papildomos paros mėsai džiovinti. Tačiau tikrai verta pasiterlioti (teliojimosi čia labai nedaug), nes rezultatas – pavojingai gardus 🙂 O jei liktų keli gabalėliai nesuvalgytos šoninės, supjaustykite ją mažais gabalėliais ir panaudokite stir-fry ryžiams su daržovėmis. Nepamirškite, kad šoninė yra gana riebi mėsa, todėl net toks nedidelis gabalėlis pamaitins didelę šeimą, ypač jei patieksite su ryžiais ir garuose virtomis daržovėmis

Kiniškos daržovės stir fry su čili ir česnakais

Tai kultinis greitai apkeptų (stir fry) kiniškų daržovių garnyras, tinkantis praktiškai su bet kokiu kinišku pagrindiniu patiekalu. Svarbiausia visus ingredientus turėti pasiruošus, susipjausčius, nes pats paruošimas užtruks vos 5 minutes, ir iškart galės keliaut ant stalo. Daržovės turi išlikti traškios ir nepakeitę spalvos