Šis šaltas užkandis yra nuostabus patiekalas miniai karštą vasarišką dieną. Nenusiminkit, jei liks rytojaus dienai – pastovėję bus dar skanesnės 🙂 Salotoms galite naudoti įvairių daržovių kombinaciją – ridikus, kopūstus, ropes, saldžiąsias paprikas…
Beje, padažas tiks ir kitokioms salotoms kaip majonezo pakaitalas.
Tai šaltas patiekalas, kuris tiks pamaitinti miniai. Jei liks salotų rytojui, jos bus dar skanesnės – skoniai susijungs ir išryškės dar labiau nei pagaminimo dieną. Pats padažas, jei jo liks, tikrai neprapuls – laikykite stikliniame indelyje šaldytuve savaitę ir panaudokite kitokioms salotoms vietoje majonezo!
Saikingai egzotiškas patiekalas, kurį pasigaminsite per 20 minučių!
Tam, kad išgauti labai traškią kiaulienos šoninės odelę, prireiks papildomos paros mėsai džiovinti. Tačiau tikrai verta pasiterlioti (teliojimosi čia labai nedaug), nes rezultatas – pavojingai gardus 🙂 O jei liktų keli gabalėliai nesuvalgytos šoninės, supjaustykite ją mažais gabalėliais ir panaudokite stir-fry ryžiams su daržovėmis. Nepamirškite, kad šoninė yra gana riebi mėsa, todėl net toks nedidelis gabalėlis pamaitins didelę šeimą, ypač jei patieksite su ryžiais ir garuose virtomis daržovėmis
Greitai pagaminamas kiniškas patiekalas
tradicinės garuose virtos bandelės su įdaru, tinka kaip priedas prie kiniškų valgių, arba vienos pačios, kaip pikantiškas užkandis
Greitai pagaminamas švelnaus skonio ir šilkinės konsistencijos stir fry
Kaip ir daugelį Azijos virtuvės patiekalų – šį pasigaminsite per keletą minučių. Svarbiausia – itin plonai supjaustyta jautiena
Klasikinis kiniškas patiekalas su virta vištiena ir sultinyje virtais ryžiais. Patogus vienos keptuvės patiekalas visai šeimai.
Taip pagaminti garnyrą galima praktiškai iš bet kokių daržovių, geriausia, žinoma, lapinių: bok choy, kale ir net Pekino kopūstų. Taip pat jam tinka ir švieži šitake grybai
- 1
- 2