Kaip tokį paprastą ingredientą kaip bulvės pagaminti ir patiekti karališkai.
Žalias kalafioras ir keptas kalafioras viename patiekale – puikus priedas prie grilio patiekalų!
Klasikinis itališkas užkandis – kitaip: su keptais pomidorais, pagardintas česnakais, imbierais ir čili, su Artimųjų Rytų skoniais ir poskoniais.
Aromatingas keksas, praturtintas kavos ir kardamono skoniais. Neįprasta keksui konsistencija dėl nemažo kiekio kiaušinių tešloje, tačiau itin skanus ir aromatingas kepinys, ypač tinkantis Velykoms
Print Recipe Baklažanų ir lęšių užkandis Artimųjų Rytų skonių harmonija didelėje užkandžių lėkštėje. Šį užkandį galite pasigaminti prieš kelias dienas iki patiekimo iki tos vietos, kur uždedamas jogurtas. Course Užkandžiai Virtuvė Artimųjų Rytų Porcijos asm Ingredientai 6 baklažanai (apie 1-1,1kg)300 g cherry pomidorų160 g Puy lęšių (kiekis nurodytas nevirtų, tačiau galite naudoti ir […]
Kremiškas humusas puikiai dera su aromatingais ėrienos ir fetos maltinukais bei ryškiomis pomidorų salotomis. Skaniausia – su šviežiai keptomis pita duonelėmis
Sptus vegetariškas skaldytų kviečių ir pomidorų patiekalas su baklažanais ir jogurto padažu
Saldžios batatos ypatingai aromatingame pomidorų padaže tiks kaip vegetariškas patiekalas arba garnyras prie žuvies ar mėsos patiekalų.
Greitai paruošiamas gardus morkų garnyras. Jei naudojate ne jaunas morkas, jas supjaustykite taip, kad storiu primintų jaunas morkas ir trumpai apvirkite garuose.
Šį garnyrą galite paruošti iš anksto, likus kelioms valandoms iki patiekimo, jos skanios ir kambario temperatūros
Švelniai aitrus padažas, pagardintas ypatinga rožine harisa