Ottolenghi receptas, kuris visada pasiteisina:) Nuostabus būdas mėgautis pomidorais paties jų sezono metu, ypač su grilyje keptais kepsniais
Greitas, nesudėtingas, aromatingas ir labai gardus vegetariškas patiekalas
Gaivios Artimųjų Rytų aromatais dvelkiančios salotos, kuriose pirmu smuiku groja brokoliai
Tai bene mano mėgstamiausias morkų paruošimo būdas! Beje, lygiai taip galima ruošti ir kitas daržoves – burokėlius, bulves, baklažanus, pastarnokus, moliūgus, cukinijas… Čermula padažas suteiks keptoms daržovėms skonio gaivumo. Tai gali būti garnyras prie mėsiškų ar žuvies patiekalų arba atskiras vegetariškas valgis (patiekite jį su feta arba ožkos sūriu, į kuskusą galite įmaišyti avinžirnių!)
Artimųjų Rytų (Libano) virtuvės skoniais turtingas vegetariškas patiekalas, tinkamas greitai paruošiamoms vaišėms didesniam kiekiui valgytojų
Sočios bet lengvos kynvos salotos su Artimųjų Rytų aromatais
Nesudėtingas sočių pusryčių ar brunch’o patiekalas.
grūdėtos konsistencijos užtepas – puikus užkandžių stalo elementas, o taip pat skanus garnyras prie mėsos patiekalų
Sotus didelės šeimos patiekalas, kurio liks ir rytojui…
Neformaliuose vakarėliuose populiariausi – daržovių užtepai ir vegetariški užkandžiai, patiekiami su rieke šviežutėlės, ką tik iš kepyklos parneštos raugintos tešlos duonos. Šis puikiai tiks jūsų stalui.