Sotus didelės šeimos patiekalas, kurio liks ir rytojui…
Neformaliuose vakarėliuose populiariausi – daržovių užtepai ir vegetariški užkandžiai, patiekiami su rieke šviežutėlės, ką tik iš kepyklos parneštos raugintos tešlos duonos. Šis puikiai tiks jūsų stalui.
Vegetariškas aromatingas užkandis, skanus bet kokia proga ir bet kuriuo sezonu
Orkaitėje keptas egiptietiškas senoviškas ryžių pudingas, patiektas su keptų rabarbarų pagardu ir pistacijų riešutais
Didesniam kiekiui svečių tiksiantis šventinis pikantišks kepinys
Trapioje filo tešloje įsuktas pakepintų moliūgų, kopūstų, ryžių ir fetos sūrio įdaras. Varijuoti čia galima iki soties – pradedant prieskoniais ir baigiant įdaro ingredientais.
Kaip tokį paprastą ingredientą kaip bulvės pagaminti ir patiekti karališkai.
Žalias kalafioras ir keptas kalafioras viename patiekale – puikus priedas prie grilio patiekalų!
Klasikinis itališkas užkandis – kitaip: su keptais pomidorais, pagardintas česnakais, imbierais ir čili, su Artimųjų Rytų skoniais ir poskoniais.