Garnyras ar vegetariškas užkandis – paprastas, nesudėtingas ir gardus patiekalas
Turtingas skoniais ir konsistencija troškinys pagal Ottolenghi
Greitas ir nesudėtingas vienos skardos patiekalas. Rinkitės daržoves tokias, kokias turite, atitinkamai pakoreguokite ir kepimo laiką.
pikantiški minkštučiai pyragėliai, puikiai tinkantys vakarėliui, svečių pasitikimui su taure vyno, vaišėms į darbą ar mokyklą, piknikui ar suneštinėms šventėms. Skaniausi, aišku, tą pačią dieną, kurią kepė.
Ragelius galite daryti mažučius, vos vieno kąsnio (gausite 32 vnt), arba didesnius (gausite 16 vnt)
Nieko nėra geresnio žvarbią dieną, nei dubenėlis moliūgų sriubos. Čia aplodismentai dar ir kartu su klevų sirupu ir čili pipirais paskrudintoms moliūgų sėkloms. Patariu iškart jų pasigaminti bent dvigubą kiekį, nes šis pagardas tikrai išgaruos nuo stalo pirmasis.
Šis pomidorų karis (troškinys) su kiaušiniais labiausiai primena Malaizijos nasi lemak. Aromatingas ir šildantis savaitgalio brunch’o patiekalas
Vieno dubenėlio šios sriubos kažin ar pakaks – tai ir užkandis, ir pagrindinis patiekalas vienoje lėkštėje! Ryškūs Artimųjų Rytų aromatai rūgščiai sūriame sultinyje.
Ottolenghi receptas, kuris visada pasiteisina:) Nuostabus būdas mėgautis pomidorais paties jų sezono metu, ypač su grilyje keptais kepsniais
Greitas, nesudėtingas, aromatingas ir labai gardus vegetariškas patiekalas