Trdicinės prieskoniais prigardintos bandelės, kepamos Didįjį Pentkadienį, prieš Velykas. Skaniausios dar šiltos, arba paskrudintos, su sviestu
Greitai pagaminamas, patogiai valgomas gatvės maistas.
Skaisčiai geltoni lietiniai blyneliai su saldžiu kokosų įdaru – tikriems kokosų fanams.
Sptus vegetariškas skaldytų kviečių ir pomidorų patiekalas su baklažanais ir jogurto padažu
Indiškais prieskoniais pagardintos keptos bulvės su jogurto padažu
Originalo kalba šis patiekalas vadinasi Borani Kadoo. Tai aromatingame pomidorų padaže troškinti apkepinti moliūgai. Ne sezono metu naudokite konservuotus pomidorus
Plonyčiai kokosų pienu ir ciberžole pagardinti omletai su gaiviu greipfrutų mirkalu
Saldžios batatos ypatingai aromatingame pomidorų padaže tiks kaip vegetariškas patiekalas arba garnyras prie žuvies ar mėsos patiekalų.
Greitai paruošiamas gardus morkų garnyras. Jei naudojate ne jaunas morkas, jas supjaustykite taip, kad storiu primintų jaunas morkas ir trumpai apvirkite garuose.
Šį garnyrą galite paruošti iš anksto, likus kelioms valandoms iki patiekimo, jos skanios ir kambario temperatūros
Švelniai aitrus padažas, pagardintas ypatinga rožine harisa