Vegetariškas aromatingas užkandis, skanus bet kokia proga ir bet kuriuo sezonu
Gaivios vasariškos salotos, kuriose susimaišę saldūs ir pikantiški skoniai
Šis šaltas užkandis yra nuostabus patiekalas miniai karštą vasarišką dieną. Nenusiminkit, jei liks rytojaus dienai – pastovėję bus dar skanesnės 🙂 Salotoms galite naudoti įvairių daržovių kombinaciją – ridikus, kopūstus, ropes, saldžiąsias paprikas…
Beje, padažas tiks ir kitokioms salotoms kaip majonezo pakaitalas.
Tai šaltas patiekalas, kuris tiks pamaitinti miniai. Jei liks salotų rytojui, jos bus dar skanesnės – skoniai susijungs ir išryškės dar labiau nei pagaminimo dieną. Pats padažas, jei jo liks, tikrai neprapuls – laikykite stikliniame indelyje šaldytuve savaitę ir panaudokite kitokioms salotoms vietoje majonezo!
Orkaitėje keptas egiptietiškas senoviškas ryžių pudingas, patiektas su keptų rabarbarų pagardu ir pistacijų riešutais
Drėgna, puri duona, kurios sudėtyje – kvietiniai ir ruginiai miltai bei penkių rūšių grūdai
Turtinga antioksidantais kakava, sumaišyta su bananais ir traškiais neskrudintais grikiais, riešutais ir sėklomis – ar gali būti geresnis pasirinkimas pusryčiams?
Šventiškas patiekalas, sukurtas Anglijos karalienės Elžbietos karūnavimo proga 1953 metais. Receptas labai lengvai paruošiamas ir skirtas pamaitinti miniai
Gaivus, greitam naudojimui skirtas rabarbarų ir chia džemas su vanile