Traški fokačia (focaccia) įdaryta kreminio stracchino sūrio gabaliukais. Puikus užkandis prie vyno taurės
Aromatingi meksikietiški ryžiai tiks kaip pagardas takoms, arba kaip atskiras patiekalas
Paskrudintų daržovių salsa labai tiks meksikietiškoms takoms pagardinti. Šis padažas puikus ir kitiems patiekalams gaminti, gali būti naudojamas kaip bazė padažui
Gaivios ir sultingos, saldžiarūgštės greitai pagaminamos salotos tiks prie beveik visų kiniškų patiekalų!
Kultinis gruziniškas padažas, tinkantis prie mėsiškų patiekalų. Kaukazo slyvaitėms sunaudoti 🙂
Gausiai česnakais pagardintas vegetariškas troškinys. Nenustebkite, kad jame naudojamas lydytas sviestas. Galite sviestą keisti aliejumi, tačiau tikrai rekomenduoju būtent sviestą, nes jis suteikia patiekalui labai smagaus skonio, ir tikrai nesijaučia maistas pernelyg riebus.
Kažas šiame užkandyje yra nepakartojamo… Matyt paprastumas. Ir tobulai derantys skoniai bei tekstūros
Nustebsite, tačiau kepant cukinijas ilgai žemoje kaitroje, jos taps sapdžios, ir išlaikys savo struktūrą, išliks nesutežę. Šis cukinijų pagardas tiks ne tik česnakiniams crostini, bet taip pat bus ir puikus padažas pastai. Beliks tik užbarstyti mėgstamo sūrio (nuo rikotos iki parmezano).
Be kategorijos
Traškūs svogūnų žiedai kefyro tešloje
Gardūs traškūs svogūnų žiedai, skaniausi kol karšti, su jogurtiniu burgerių padažu