Minkštos nesaldžios pusryčių (vaakrienės) bandelės
Ottolengio restorane „NOPI” tai buvo vienas populiariausių pusryčių patiekalų, bet greit atsirado pagrindiniame pietų meniu ir ten pasiliko:) Nes tai idealus užkandis bet kuriuo paros metu.
Nieko negali būti paprasčiau, nei susimaišyti duonos tešlą, kurios nereikia nei minkyti, nei kildinti! Šio kepinio tekstūra labiau panaši į pyrago, tad tai gali būti nuostabus patiekalas ant jūsų švenčių stalo.
Vegetariškas patiekalas, šiltos salotos arba gardus Artimųjų Rytų užkandis iš Yotamo Ottolenghi’o repertuaro
Minkštos duonelės, labai tinkančios šventinei vakarienei arba ir paprastiems pusryčiams.
Sveikuoliški batonėliai su kalnu naudingų jūsų organizmui ingredientų, be pridėtinio cukraus
Kaip namuose išsikepti raugintos tešlos duoną (sour dough)
Be kategorijos
Keptos paprikos su nduja ir burata
Greitai pagaminamas sotus „vyriškas” užkandis. Patiekite su šviežia fokačia arba čiabata.