Kuo ploniau supjaustysite baklažanus, tuo skanesnis bus patiekalas. Kepkite baklažanų riekeles ant groblėtos keptuvės (griddle pan), arba tiesiog ant grotelių – taip dar gausite ir dūmo aromatą. Kuo ilgiau baklažanai pabus marinate, tuo jie bus skanesni.
Jei yra tobulas užkandis tiesiai nuo grilio – tai man toks yra šis. Ypač ant riekės paskrudintos bruschett’os. Kuo ilgiau paliksite marinuotis, tuo paprikos bus skanesnės.
Vienąkart pasigaminę tokios duonos patys, jūs niekada nepirksite parduotuvėje šaldytos:) Nuostabi vakarėlio pradžia, kuomet karšta, ką tik nuo grotelių nukelta duona laužoma gabalėliais, užsigardžiuojant kitomis meze stalo užkandėlėmis.
Blynai be glitimo ir be pridėtinio rafinuoto cukraus, minkšti, purūs ir lengvi. Idealiems vasaros pusryčiams, kai aplink kalnai uogų ir vaisių. Tik gamindami būtinai leiskite užmaišytai tešlai pabrinkti bent pusvlandį. šiame recepte ši taisyklė ypač svarbi.
Rengiat vakarėlį terasoje ar elegantišką vakarienę kamuojant vasaros karščiams? Ši geriama sriuba bus puikus šventės startas. kuo daugiau žalumynų – tuo gražesnė spalva ir aromatingesnė šaltsriubė.
Gaivios traškios greitai paruošiamos saldžiarūgštės salotos, tinkančios prie daugelio Azijos virtuvės patiekalų
Gaivios plonomis riekelėmis pjaustytų agurkų salotos su Vietnamo virtuvei būdingais skoniais
Geriausias man žinomas pusryčių maistas, kurio galima prisigaminti iš anksto. Be pridėtinio cukraus.