Greitai iš visų pusių keptas tunas sezamų apvalkale, su klasikiniu japonišku tatami padažu
Vegetarų džiaugsmas – gražuoliai kalafiorų steikai, paskaninti harisa ir agavų sirupu. Itin paprastas patiekalas, pagaminamas kamado tipo grilyje (arba orkaitėje), sužavėsiantis net ir prisiekusius mėsėdžius!
Šis neįprastas pastos patiekalas yra tas, prie kurio priprantama. Jis jau tapo vienu mėgstamiausių mano šio sezono valgių, kuriam paruošti užtrunku 15 minučių.
Greitai pagaminamas vegetariškas patiekalas, kuris dar ir sveikesnis jums:) Nustebsite, kokia traški bolivinių balandų dribsnių paneruotė! Užtruksite vos 30 minučių.
Tai yra vienas universaliausių padažų, kurie tiks tiek su grilyje keptomis daržovėmis, mėsa, tiek ir su žuvimi. Šis padažas taip pat tinka ir kaip marinatas
Saldūs karamelizuoti pomidorai tiks prie grilyje keptų mėsos ir žuvies patiekalų
Spaghetti alle Vongole – itin populiarus itališkos pastos receptas, dar vadinamas „pasta su baltuoju moliuskų padažu”. Prireiks vos kelių ingredientų ir labai nedaug laiko puikiam rezultatui pasiekti
Minkštas plonas duonos paplotėlis, kepamas be mielių, tinka piknikams, gatvės maistui, su įvairiais priedais – kaip sumuštinis lengviems pietums
Tai universalios salotos, ypatingai tinkančios vasarą, pateikti su grilyje keptais mėsos kepsniais
Nereikia jokių specialių įgūdžių, kad pagamintumėt fokačia! Jos forma gali būti tokia, kokia gausis, šiai duonai prireiks pačių paprasčiausių ingredientų, o iškepta gerai įkaitintame kamado tipo grilyje ji taps pačiu geidžiamiausiu vakarėlio užkandžiu!