Neįprastai skambantis, tačiau nuostabaus skonio klasikinis prancūziškas vištienos patiekalas. Viščiukas troškinamas balto vyno ir acto padaže, gardinamas peletrūnais ir grietinėle. Nekeiskit ingredientų, tiesiog viską darykit taip, kaip parašyta. Šis patiekalas jus maloniai nustebins, pamatysit.
Tas įsimintinas Kinijos virtuvės prieskonių mišinys, saldi tiršta lipni glazūra ir minkšti sultingi šonkauliukai, kvepiantys griliaus dūmu! Jūs privalote juos pasigaminti.
Itališkos virtuvės klasika
Sultinga, saldžiai lipni, maloniai aitri vištiena, prisotinta kiniškos virtuvės prieskonių
Tai bene greičiausiai pagaminamas patiekalas. Jums prireiks vos kelių ingredientų, ir 10 minučių!
Tikras pavasarinio komforto maistas, greitai ir nesudėtingai pagaminamas: kreminė pastos paklodė ir kepta lašiša su žirneliais, šparagais bei cukinijomis.
Be kategorijos
Skumbrė miso padaže
Saba no Misoni. Sūrokame miso padaže su imbierais troškinta šviežia skumbrė.
Žinokit, aš ne tik pripratau prie šio karantino, aš net norėčiau, kad jis tęstųsi kuo ilgiau:) Nes aš dar turiu tiek neperskaitytų knygų, tiek neišbandytų receptų, ir tiek nepadarytų darbų namuose, kad man nepamaišytų ilgėliau tokiu ritmu užsibūti…:) Kita vertus, net diskutavome kažkurią dieną su vyru – kažin kaip mes gyvensime PO šios nepaprastosios padėties?.. […]