Kieti ir tvirti šventiniai imbieriniai sausainiai
Šventiškas trapios tešlos pyragas su saikingai saldžiarūgščiu skaisčiai raudonu įdaru, papuošiantis stalą. Skaniausias – vos šiltas, su tirpstančių ledų kaušeliu
Sveikuoliški batonėliai su kalnu naudingų jūsų organizmui ingredientų, be pridėtinio cukraus
Drėgni ir minkšti šokoladiniai keksiukai su avietėmis, be glitimo, cukrus keičiamas klevų sirupu. Sveikesnė deserto versija. Ypač lengvai pagaminami, nereikia net plakti.
Trapios „duonos” lazdelės, suraitytos į kitokią formą, kepamos su cukrumi, kol jis karamelizuojasi.
Šventiškai atrodantis trapios tešlos pyragas su obuoliais ir riešutais.
Sour dough nebūtinai yra tik duonos kepimas. Panaidokite duonos raugą šiom minkštom ir kvapniom bandelėm pasigaminti.
Knygoje, kurioje šį receptą radau, rašoma, kad pyragą reiktų patiekti su plakta grietinėle. Man riebumo užteko per akis, labiau man gal norėtųsi kaušelio ledų arba jogurto… Netradicinis pyrago skonis dėl naudojamos citrinos žievelės – mums labiau įprastas cinamono pagardas. Tikrai nesudėtingas naminis receptas obuolių pyragų repertuaro paįvairinimui.
Elegantiškas pyragas, kuris puikiai atliks ir torto vaidmenį. Karamelės skonis – užburiantis, kardamonas ir cinamonas užkvepins namus ir praskaidrins nuotaiką net labiausiai darganotą dieną. Patiekite šiltą, su švelniai (minkštai) plakta grietinėle