Būkit kūrybiški – keiskit ingredientus tokiais, kokius turite, kokie dabar sezone: vyšnias – avietėmis, mėlynėmis ar serbentais, pieną – augaliniu pienu, kefyru, klevų sirupą – medumi… Geriausia tešlą sumaišyti blenderiu, ne virtuviniu kombainu!
Vasariškai gaivus, ne per saldus, puikiai subalansuoto skonio tortas, kuris patiks net išrankiausiems.
Semifredo – tai bene lengviausiai pagaminamas, gaiviausias ir ypatingai vasarai tinkantis desertas. Jam neprireiks ledų gaminimo aparato, o konsistencija primins sušaldytus putėsius
Ypatingai lengvai paruošiamas minkštas ir sultingas pyragas su rabarbarais.
Labai jaukus, gražus ir pradžiuginantis gomurį vaisiškas pavasarinis pyragas. Trapi tešla ir sultingas vaisių įdaras negali nesuskambėti puikiai. Cukraus kiekis čia – minimalus, jums saldumo gali ir pritrūkti, todėl drąsiai pasikoreguokite cukraus kiekį. Na o šlakelis balzamiko acto ir pipirai suteiks įdarui ekstra spindesio.
Minkštos mielinės bandelės su pistacijų įdaru
Itin greitai pagaminamas, labai plonos tešlos pagrindo ir daug rabarbarų įdaro
Tropikų skonis lėkštėje. Jei norite geltonesnės masės, įberkite žiupsnelį ciberžolės arba įdėkite gabalėlį šviežios ciberžolės šaknies
Be kategorijos
Smoothie bowls: miško uogos
Sodrios spalvos miško uogų pusryčiai su granola