Šokoladinė klasika: minkšti šokoladinio pyrago gabalėliai su riešutais. Skanūs visomis progomis, patiekti galite su ledais ar vaniliniu padažu.
Labai maža porcija, vos 4 žmonėms 🙂
Burnoje tirpstantys labai riešutiniai sausainėliai su kava pagardintu riešutiniu „kremu”. Nepamainomi prie kavos puodelio ar kaip saldi dovana 🙂
Tai elegantiškas ir gėdingai paprastai pagaminamas desertas, kuris patiks visiems švelnių itališkų skonių mėgėjams. Desertai su kava – tie, kuriais lengva pataikyti net išrankiausiems svečiams
Jei jums patinka drėgni ir nesaldūs pyragai, šis receptas – jums. Vietoje slyvų galite naudoti šviežias ar šaldytas avietes, serbentus, šilauoges ar obuolius
Būkit kūrybiški – keiskit ingredientus tokiais, kokius turite, kokie dabar sezone: vyšnias – avietėmis, mėlynėmis ar serbentais, pieną – augaliniu pienu, kefyru, klevų sirupą – medumi… Geriausia tešlą sumaišyti blenderiu, ne virtuviniu kombainu!
Vasariškai gaivus, ne per saldus, puikiai subalansuoto skonio tortas, kuris patiks net išrankiausiems.
Semifredo – tai bene lengviausiai pagaminamas, gaiviausias ir ypatingai vasarai tinkantis desertas. Jam neprireiks ledų gaminimo aparato, o konsistencija primins sušaldytus putėsius
Ypatingai lengvai paruošiamas minkštas ir sultingas pyragas su rabarbarais.
Labai jaukus, gražus ir pradžiuginantis gomurį vaisiškas pavasarinis pyragas. Trapi tešla ir sultingas vaisių įdaras negali nesuskambėti puikiai. Cukraus kiekis čia – minimalus, jums saldumo gali ir pritrūkti, todėl drąsiai pasikoreguokite cukraus kiekį. Na o šlakelis balzamiko acto ir pipirai suteiks įdarui ekstra spindesio.