Spausdinti
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Avokadų užkandis su feta

Avokadų ir prieskoninių žolių dip’as


5 žvaigždės 4 žvaigždės 3 žvaigždės 2 žvaigždės 1 žvaigždė

Atsiliepimų nėra

  • Autorius: Nida Degutienė
  • Užtruks: 5 min
  • Kiekis: 2-4 porc 1x
  • Dieta: Vegetariškas

Aprašymas

Dieviško skonio užkandis, kuriame dominuoja prieskoninių žolių orkestras


Ingredientai

 
  • 1 sunokęs avokadas
  • Sauja minkštų žolių (tokių kaip petražolės, bazilikai), susmulkintų
  • Keli stiebeliai kietesnių prieskoninių žolių (tokių kaip čiobreliai, rozmarinai, raudonėliai, mairūnai), nuskabyti lapeliai susmulkinti
  • 1 citrinos nutarkuota žievelė ir sultys
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • druskos, pipirų
  • Fetos sūrio, paskrudintos duonos patiekti

Instrukcijos

Šakute lengvai sutrinkite avokadą, sumaišykite su žolelėmis, cirtinos žievele, sultimis, aliejumi, paskaninkite druska ir pipirais. Sudėkite į serviravimo lėkštę, ant viršaus patrupinkite fetos sūrio ir patiekite su paskrudinta duona.

  • Paruošimo laikas: 5 min
  • Kategorija: Užkandis
  • Virtuvė: Lietuvos